Baby Path Snickare

  • 2 325 SEK

Baby Path Snickare har två trästänger med fyra muttrar vardera. Den översta pinnen är spårad och barnen kan skruva muttrarna från sida till sida.Den undre pinne

Lagervara
Artikelnummer: ER51111
Leverantör: Erzi
Dela

Baby Path Snickare har två trästänger med fyra muttrar vardera. Den översta pinnen är spårad och barnen kan skruva muttrarna från sida till sida.

Den undre pinnen är slät och muttrarna kan dras från sida till sida. De två svårighetsnivåerna göra att både de minsta och de lite större barnen kan träna finmotorik på sin egen nivå.

Material: Panelen är tillverkad i björkplywood.

Fyra väggfästen med distansklossar i trä samt monteringsinstruktioner medföljer. För montering på golv eller som box måste monteringsskivor till detta köpas separat.

Storlek: 57,5 x 57,5 x 9,5 cm. 

Baby Path-serien

Erzis Baby Path-serie av paneler och tillbehör är en innovativ möbelserie som lämnar mycket frihet till inredaren att själv skapa olika kombinationer. Serien består av fyrkantiga aktivitetspaneler med olika teman och lekfunktioner.

Panelerna kan fästas på väggen ensamma eller i grupper. De kan också med hjälp av de små monteringsskivorna som kan köpas till skruvas ihop till olika former - t.ex. boxar, sicksack-väggar eller sexkanter. Skapa ditt eget aktivitetscenter du med! 

Erzi Baby Path-serie passar perfekt till väntrum för de minsta barnen samt på förskolan.