Baby Path Play of Colours

  • 2 325 SEK

Panelen Play of Colours är ett färgspel där de avlånga brickorna i glada färger kan snurras åt valfritt håll i 360 grader. Lekpanelen är en visuell utmaning där

Lagervara
Artikelnummer: ER51121
Leverantör: Erzi
Dela

Panelen Play of Colours är ett färgspel där de avlånga brickorna i glada färger kan snurras åt valfritt håll i 360 grader. Lekpanelen är en visuell utmaning där barnen både ser och känner när de utforskar grundfärgerna.

Storlek: Panelen är 57,5 cm bred och hög samt 1,5 cm tjock.

Material: Panelen är tillverkad i björkplywood.

Fyra väggfästen med distansklossar i trä samt monteringsinstruktioner medföljer. För montering på golv eller som box måste monteringsskivor till detta köpas separat.

Baby Path-serien

Erzis Baby Path-serie av paneler och tillbehör är en innovativ möbelserie som lämnar mycket frihet till inredaren att själv skapa olika kombinationer. Serien består av fyrkantiga aktivitetspaneler med olika teman och lekfunktioner.

Panelerna kan fästas på väggen ensamma eller i grupper. De kan också med hjälp av de små monteringsskivorna som kan köpas till skruvas ihop till olika former - t.ex. boxar, sicksack-väggar eller sexkanter. Skapa ditt eget aktivitetscenter du med! 

Erzi Baby Path-serie passar perfekt till väntrum för de minsta barnen samt på förskolan.