Baby Path monteringsskivor 8-pack

  • 1 525 SEK

Dessa monteringsskivor är ett tillbehör till Erzis Baby Path-serie. Med hjälp av dessa skivor skapas olika former av aktivitetsväggar, se inspirationsbilder ned

Lagervara
Artikelnummer: ER51123-8
Leverantör: Erzi
Dela

Dessa monteringsskivor är ett tillbehör till Erzis Baby Path-serie. Med hjälp av dessa skivor skapas olika former av aktivitetsväggar, se inspirationsbilder nedan.

Innehåller åtta stycken monteringsskivor med tillhörande skruv. Fästes som stöd både nere (alla ändar) och uppe (vid panelernas knutpunkter).

Storlek: 16 cm i diameter.

Baby Path

Erzis Baby Path-serie av paneler och tillbehör är en innovativ möbelserie som lämnar mycket frihet till inredaren att själv skapa olika kombinationer. Serien består av 10 olika aktivitetspaneler med olika teman samt en slät panel som kan användas som baksida när man skapar boxar eller sidoskydd till t.ex. teaterpanelen.

Panelerna kan fästas på väggen ensamma eller i grupper. De kan också med hjälp av de små monteringsskivorna som kan köpas till skruvas ihop till olika former - t.ex. boxar, sicksack-väggar eller sexkanter. Skapa ditt eget aktivitetscenter du med! Se ideér nedan på vilka former som går att skapa.

Erzi Baby Path-serie passar perfekt till väntrum för de minsta barnen samt på förskolan!