Baby Path Gitarr

  • 2 325 SEK

Med Erzis Baby Path Gitarr kan världens minsta musiker producera behagliga ljud med strängarna av olika längd! Låt barnen känna och lyssna på strängarna genom a

Lagervara
Artikelnummer: ER51119
Leverantör: Erzi
Dela

Med Erzis Baby Path Gitarr kan världens minsta musiker producera behagliga ljud med strängarna av olika längd! Låt barnen känna och lyssna på strängarna genom att spela på en eller flera strängar samtidigt och sedan i olika mönster.

Material: Panelen är tillverkad i björkplywood.

Fyra väggfästen med distansklossar i trä samt monteringsintruktioner medföljer. För montering på golv eller som box måste monteringsskivor till detta köpas separat.

Storlek: 57,5 x 57,5 x 9,5 cm.

Baby Path-serien

Erzis Baby Path-serie av paneler och tillbehör är en innovativ möbelserie som lämnar mycket frihet till inredaren att själv skapa olika kombinationer. Serien består av fyrkantiga aktivitetspaneler med olika teman och lekfunktioner.

Panelerna kan fästas på väggen ensamma eller i grupper. De kan också med hjälp av de små monteringsskivorna som kan köpas till skruvas ihop till olika former - t.ex. boxar, sicksack-väggar eller sexkanter. Skapa ditt eget aktivitetscenter du med! 

Erzi Baby Path-serie passar perfekt till väntrum för de minsta barnen samt på förskolan.