Baby Path Mirror

  • 2 325 SEK

Denna panel har en spegel i akrylglas där barnen kan spegla sig och utforska sitt eget minspel och leka tittut med sin egen spegelbild.Storlek: Panelen är 57,5

Lagervara
Artikelnummer: ER51143
Leverantör: Erzi
Dela

Denna panel har en spegel i akrylglas där barnen kan spegla sig och utforska sitt eget minspel och leka tittut med sin egen spegelbild.

Storlek: Panelen är 57,5 cm bred och hög samt 1,5 cm tjock.

Material: Panelen är tillverkad i björkplywood. Spegel i akrylglas (ett plastmaterial som inte splittras/spricker om den skulle få ett slag/stöt). Spegeln rengöres med fuktad trasa för att inte skapa repor i materialet som är mjukare än en vanlig spegel.

Fyra väggfästen med distansklossar i trä samt monteringsintruktioner medföljer. För montering på golv eller som box måste monteringsskivor till detta köpas separat.

Baby Path-serien

Erzis Baby Path-serie av paneler och tillbehör är en innovativ möbelserie som lämnar mycket frihet till inredaren att själv skapa olika kombinationer. Serien består av fyrkantiga aktivitetspaneler med olika teman och lekfunktioner.

Panelerna kan fästas på väggen ensamma eller i grupper. De kan också med hjälp av de små monteringsskivorna som kan köpas till skruvas ihop till olika former - t.ex. boxar, sicksack-väggar eller sexkanter. Skapa ditt eget aktivitetscenter du med! 

Erzi Baby Path-serie passar perfekt till väntrum för de minsta barnen samt på förskolan.