Bokhylla Träd

  • 8 225 SEK

Bokhyllan Träd är en dekorativ och fantasifull bokhylla speciellt framtagen för bibliotek, förskolor och skolor. Den passar även utmärkt i ett väntrum.Hyllan är

Lagervara
Artikelnummer: KB1-PS038-A
Leverantör: Wisdome Education
Dela

Bokhyllan Träd är en dekorativ och fantasifull bokhylla speciellt framtagen för bibliotek, förskolor och skolor. Den passar även utmärkt i ett väntrum.

Hyllan är tillverkad i högkvalitativ poppelmultiplex med en hållbar melaminbeläggning i en varm lönnimitation. Den är mycket robust och även lätt att rengöra och lätt att underhålla. 

Hyllan har en generös bredd på 295 cm och en höjd på 195 cm. Den erbjuder tillräckligt med utrymme för en imponerande samling av böcker, tidskrifter, spel och annat utbildningsmaterial. I framkant på hyllorna finns borrade hål där snören och krokar kan fästas med dekorativa föremål, efter tema eller årstid. Kanske julgranshängen till jul, löv på hösten o.s.v.

Bokhyllan har öppna hyllplan som möjliggör enkel åtkomst och en tydlig översikt över innehållet. Hyllan är idealisk för att skapa en tilltalande läsmiljö och läsglädje.

Förutom sin funktionalitet är bokhyllan även en riktig pärla i din rumsinredning. Dess unika träddesign ger ditt rum en charmig och naturlig atmosfär som tilltalar både barn och vuxna. 

Mått (BxH): 295 x 195 cm.

Material: poppelmultiplex med melaminbeläggning i lönnimitation.

Tillverkaren Wisdome Europe ger 10 års garanti på denna produkt.