Puzzle Rio + Connect 4 golvpanel

  • 9 995 SEK

Kideas golvpaneler har aktivitetspaneler på både fram- och baksidan. Panelerna är baserade på populära spel som Tetris, Connect 4, Snakes and ladders och olika

Lagervara
Artikelnummer: KF26-RIO
Leverantör: Kidea
Dela

Kideas golvpaneler har aktivitetspaneler på både fram- och baksidan. Panelerna är baserade på populära spel som Tetris, Connect 4, Snakes and ladders och olika varianter av pussel. De är lämpliga för offentlig miljö tack vare deras Antistöld-konstruktion och lotteribollar som används i stället för tärningar. 

Denna golvpanel har panelen Puzzle Rio på ena sidan och Connect 4 på andra sidan. Panelen står stadigt på en cirkulär fot. 

Aktivitetspanelen Connect 4 är en variant av det populära sällskapsspelet Fyra i rad. Den som först får fyra bitar i rad på längden, höjden eller diagonalen har vunnit! 

Rio puzzle är en aktivitetspanel med en vacker klosspussel. Låt barnen dra bitarna på rätt plats och få ihop pusslet med motiv av grodor i djungeln. En utmaning som kräver lite eftertanke eftersom bitarna måste dras i rätt ordning för att få figuren rätt. 

Tillverkat i laminerade MDF-skivor 19 mm som gör panelytorna mycket tåliga. 

Montering: 2 personer, ca 30 min. 

Mått: 60 x 105 cm. 

Anpassad för antal barn: 

Rekommenderad ålder: 3-8 år 

Leveranstid: ca 4 veckor