Kids Goose Game + Tetris golvpanel

  • 9 995 SEK

Kideas golvpaneler har aktivitetspaneler på både fram- och baksidan. Panelerna är baserade på populära spel som Tetris, Connect 4, Snakes and ladders och olika

Lagervara
Artikelnummer: KF25-KIDS
Leverantör: Kidea
Dela

Kideas golvpaneler har aktivitetspaneler på både fram- och baksidan. Panelerna är baserade på populära spel som Tetris, Connect 4, Snakes and ladders och olika varianter av pussel. De är lämpliga för offentlig miljö tack vare deras Antistöld-konstruktion och lotteribollar som används i stället för tärningar. 

Denna golvpanel har panelen Kids Goose game på ena sidan och Tetris på andra sidan. Panelen står stadigt på en cirkulär fot. 

Aktivitetspanelen Tetris är en variant av det populära TV-spelet Tetris där barnen kan skapa sina egna former genom att välja bitar med omsorg och lägga dem i olika ordning - med eller utan mellanrum. En kreativ utmaning som kan hålla barnen sysselsatta länge. 

Goose Game aktivitetspanel med ett sällskapsspel där barnen snurrar lotteribollen under spelet istället för en tärning och går sedan mellan de runda ringarna på spelplanen. Ibland kan de hamna på ruta +1 eller -1, först i mål vinner! 

Tillverkat i laminerade MDF-skivor 19 mm som gör panelytorna mycket tåliga. 

Färgsättning/tillbehör: Tetris - vit bakgrundspanel, 30 st tetrisbitar i färgerna grön, gul, röd, grön och blå. Goose Game - 5 st antistöld spelpjäser och en antistöld tärning - s.k. lotteriboll. 

Montering: 2 personer, ca 30 min. 

Mått: 60 x 105 cm. 

Anpassad för antal barn:

Rekommenderad ålder: 3-8 år 

Leveranstid: ca 4 veckor