Afrika aktivitetsbord Plus, blå

  • 10 945 SEK

Afrika aktivitetsbord Plus är ett aktivitetsbord med fem olika aktivitetspaneler monterade på bordsytan och bordets sidor. Inga lösa delar.Aktivitetsbordet

Lagervara
Artikelnummer: LO3214118-B
Leverantör: Lokki
Dela

Afrika aktivitetsbord Plus är ett aktivitetsbord med fem olika aktivitetspaneler monterade på bordsytan och bordets sidor. Inga lösa delar.

Aktivitetsbordet är lämpligt för alla typer av offentlig miljö och erbjuder mycket nöje på en liten yta. Passar t.ex. i köpcentrets lekhörnor, bankkontor, restauranger, hotellobbyer, väntrum, skolor och förskolor.

På bordsytan sitter en lekpanel med kulbana som ringlar sig i sex spår mellan de fantastiska djuren i Afrikas natur. Ett plexiglas sitter över träskivan och små metallkulor som ligger i spåren kan dras rund med hjälp av en magnetpenna. Pennan sitter fast i snöre i panelen. 3 kulor i varje spår. 

På framsidan sitter aktivitetspanelen Virvelhjul. Panelen består av en rund platta med röd virvel som barnen kan snurra runt och bli fascinerade av synvillan den skapar.

På ena sidan sitter väggpanel Twisthjul Afrika. Det är ett hjul som barnen snurrar för att matcha ihop en flicka, en pojke och djur från Afrikas kontinent. Alla kan inte matchas samtidigt utan det skapas fantasifulla varelser jämte de som matchas ihop.

På andra sidan sitter en okrossbar spegel av polerad metall (artikelnamn Stor spegel väggpanel).

Slutligen, på den fjärde sidan sitter väggpanel Lekhjul Blomma som har en blomformad platta med de fyra basfärgerna blå, gul, grön, röd och gul på varsitt blomblad. Barnen kan snurra runt blomman och bli fascinerade av färgcirkeln den då skapar.

Det är möjligt att välja mellan fyra färgversioner på framsidan och baksidan - gul, grön, orange och blå. Bordet levereras omonterat.

Barnsäker utan lösa delar. 

Material: laminerade skivor, björkplywood, MDF, plexiglas, magnetpennor, metallkulor.

Storlek: bredd 77 x höjd 67 x djup 63 cm.