Afrika aktivitetsbord Bas, orange

  • 9 845 SEK

Afrika aktivitetsbord Bas är ett aktivitetsbord med tre olika aktivitetspaneler monterade på bordsytan och bordets sidor. Inga lösa delar.Aktivitetsbordet är lä

Lagervara
Artikelnummer: LO3214117-O
Leverantör: Lokki
Dela

Afrika aktivitetsbord Bas är ett aktivitetsbord med tre olika aktivitetspaneler monterade på bordsytan och bordets sidor. Inga lösa delar.

Aktivitetsbordet är lämpligt för alla typer av offentlig miljö och erbjuder mycket nöje på en liten yta. Passar t.ex. i köpcentrets lekhörnor, bankkontor, restauranger, hotellobbyer, väntrum, skolor och förskolor.

På bordsytan sitter en lekpanel med kulbana som ringlar sig i sex spår mellan de fantastiska djuren i Afrikas natur. Ett plexiglas sitter över träskivan och små metallkulor som ligger i spåren kan dras rund med hjälp av en magnetpenna. Pennan sitter fast i snöre i panelen. 3 kulor i varje spår. 

På ena sidan sitter väggpanel Twisthjul Afrika. Det är ett hjul som barnen snurrar för att matcha ihop en flicka, en pojke och djur från Afrikas kontinent. Alla kan inte matchas samtidigt utan det skapas fantasifulla varelser jämte de som matchas ihop.

På andra sidan sitter en okrossbar spegel av polerad metall.

Det är möjligt att välja mellan fyra färgversioner på framsidan och baksidan - gul, grön, orange och blå. Bordet levereras omonterat.

Barnsäker utan lösa delar. 

Material: laminerade skivor, björkplywood, MDF, plexiglas, magnetpennor, metallkulor.

Storlek: bredd 77 x höjd 67 x djup 63 cm.