Larven väggpanel, 3-pack

  • 5 593 SEK
  • 5 299 SEK

Tre olika väggpaneler bildar tillsammans en charmig larv som roar barnen länge. Varje del har sin pedagogiska funktion och drar till sig barnen som glatt upptäc

Lagervara
Artikelnummer: BE23630-3
Leverantör: Beleduc
Dela

Tre olika väggpaneler bildar tillsammans en charmig larv som roar barnen länge. Varje del har sin pedagogiska funktion och drar till sig barnen som glatt upptäcker de olika delarna.

Genom sin tydliga design behövs inga instruktioner. De olika delarna kan skruvas upp ensamma eller tillsammans tätt efter varandra.

Larvens olika delar aktiverar barnen och hjälper dem utveckla sin kreativitet, finmotorik och sociala utveckling.

Huvud

En aktivitetspanel i charmig design med kulbana.

Panelen är grafiskt utformad som ett huvud på en larv eller som en nyckelpiga. Skruvas upp på väggen ensam eller tillsammans med en eller flera av de övriga kroppsdelarna till Larven Väggpanel.

Träkulor på ståvajrar utgör en rolig kulbana som tränar barnens öga-hand koordination och finmotorik.

Labyrint

En aktivitetspanel i charmig design med labyrintbana.

Panelen är grafiskt utformad som en halvmåne. Skruvas upp på väggen ensam eller tillsammans med en eller flera av de övriga kroppsdelarna till Larven Väggpanel.

Genom att styra kulorna med den magnetiska pennan kan barnen ta dem genom labyrinten. Vid korsningarna får barnet även vrida på de röda handtagen för att öppna vägen fram.

Kugghjul

En aktivitetspanel i charmig design med en kugghjulsbana som skapar visuella effekter då den snurrar.

Panelen är grafiskt utformad som en halvmåne. Skruvas upp på väggen ensam eller tillsammans med en eller flera av de övriga kroppsdelarna till Larven Väggpanel.

Genom att vrida den orange ratten får barnet alla andra hjul att snurra också. Beroende på vilken hastighet hjulen snurras i kommer det att uppstå speciella visuella effekter.